fbpx
Succesverhalen
Succesverhalen

Afgelopen maanden heb ik voor WOM een mooi project mogen begeleiden als Projectmanager binnen een Biologisch bedrijf. Dit was de eerste samenwerking met WOM.

Ik ben dan ook blij te kunnen mededelen dat deze samenwerking als zeer prettig ervaren is, afspraak is afspraak staat hoog in het vaandel bij WOM en dat maken ze ook meer dan waar.

Pauline, Youssef en Jurgen, dank je wel voor jullie inzet.

Gijs Smulders

Projectmanager | Udea

Persoonlijk zeer betrokken. Dankzij een goed inschattingsvermogen heeft ze een bijpassende baan voor mij gevonden. Daarnaast heeft ze mij in dit proces goed begeleid met haar tips en tricks.

Dylan van Laar

Junior Accountmanager | Vijfhart

Youssef closes the gaps between the Client and Candidate by building bridges between them. He is keen in identifying and matching skill set en job requirements. His social and sales skills are excellent and he knows how to convince people to take the step to apply for a job which suits them well, even when they are initially not convinced themselves. Great job Youssef, you bring something special which other recruiters do not.

Frankie Ahrens

Software Intergration Developer | Azure DevOps Engineer | Project Technical Lead | Udea

Cemre heeft mij op een prettige manier geholpen met het vinden van een nieuwe baan. Ze nam goed de tijd en dacht actief mee.

Timo Noordzee

Software Developer| Data2Track

“Voordat ik bij Werving op Maat binnen kwam heb ik eerst contact gehad met een aantal grote bureaus. Het nadeel was dat ik na de eerste kennismaking vaak nog maar zelden iets hoorde omdat het verloop van personeel bij deze bureaus erg groot is. Bij Werving op Maat is dit anders. Het contact met Jurgen en Stefan is erg persoonlijk en betrokken en de aanpak is professioneel. Dankzij Werving op Maat heb ik met veel plezier een aantal leuke opdrachten mogen uitvoeren. Inmiddels ben ik een andere route ingeslagen, maar mocht ik ooit nog de detachering in gaan dan is Werving op Maat de eerste die ik bel!”
Liane Schilder Spel

Coördinator migratie Bijzonder Beheer | Intern Accountmanager Intensieve Begeleiding (ad interim), Rabobank Alkmaar e.o.

Cemre is a professional who is always on top of things to ensure that everything runs smoothly. She makes you feel like you are the most important and not the position that she is a looking to fill. She keeps you up to date and is quick to reply.

Pieter van de Braak

Mendix Developer | Prescan

“Communicatie en persoonlijke benadering.
Dat is waar Stefan en Jurgen van Werving Op Maat voor mij het verschil maken. Na gesprekken met verschillende detacheringsbureaus sprongen zij er voor mij uit. Ze doen namelijk wél van ze beloven. In de gang naar een nieuwe opdracht houden ze je voortdurend op de hoogte van de voortgang, of die er nu al is of niet. De lijnen zijn kort en er kan snel worden geschakeld.

Belangrijker nog is voor mij de persoonlijke aandacht die ze geven. Ze zijn oprecht geïnteresseerd in mens achter de medewerker en wat je beweegt. Zij luisteren met aandacht naar je wensen en doelen en spelen daar binnen de mogelijkheden op in.

Hun personal touch heb ik zowel voor, tijdens, als na de opdrachten als zeer prettig ervaren. Ik beveel ze daarom van harte bij je aan!”

Kees de Wit

Specialist First Line Monitoring Bedrijven | Rabobank Utrechtse Waarden e.o.

Cemre is zeer betrokken van begin tot het eind tijdens de werving/selectie. Ze is prettig in de omgang en gemotiveerd om een goede match te vinden!

Vincent Lamers

Linux Consultant | AT Computing

In mijn zoektocht naar mijn eerste baan kwam ik in contact met Iris. Door haar professionele doch persoonlijke benadering zat ik al snel aan tafel bij Werving op Maat en stelde ze me voor bij Vijfhart. Iris stond tijdens en na de sollicitatieprocedure altijd voor mij klaar om al mijn vragen te beantwoorden en bood ze ondersteuning. Mede dankzij haar heb ik nu mijn eerste baan gevonden bij Vijfhart!

Kimerley Kroon

Inside Sales | Vijfhart

“Jurgen ken ik zakelijk al van voor zijn tijd bij Werving op Maat. Hij kwam bij mij altijd als heel betrouwbaar en betrokken over maar bleef zakelijk, een lunch met hem destijds gaf mij al een goede indruk. Bijna 5 jaar later belde Jurgen mij met de vraag hoe ik bij mijn werkgever zat in zomer 2016. Nu ja op zich goed maar ik dacht als Jurgen belt, kan het interessant zijn. Ik luisterde naar zijn verhaal en dacht praten kan nooit kwaad. Voor mij was het echt het juiste moment voor een nieuwe uitdaging en voor de EAU was ik de juiste man als projectcontroller. Eén gesprek was voldoende om de overtuiging van Jurgen, die alleen de juiste kandidaat voorstelt in plaats van een blik kandidaten opentrekt, bevestigd te zien. Bij deze job voel ik me als een vis in het water waar ik een hoop van mijn ervaring kan delen maar ook weer nieuwe dingen leer, elke dag heb ik er zin en voelt het goed. Werving op maat weet écht de juiste mensen te vinden voor de openstaande vacatures van de opdrachtgevers, zeer professioneel en naderhand ook betrokken bij zowel de kandidaat als de klant.”
Gerrald de Jong

Projectcontroller | European Association of Urology

Ik heb met Iris een gesprek gehad over mijn wensen met betrekking tot een nieuwe functie in de regio Arnhem/Nijmegen. Zeer kort daarna kwam zij al met een aantal interessante vacatures en voor, tijdens en na de sollicitatieprocedure bleef ze zowel bij mij als bij de opdrachtgever een vinger aan de pols houden om het proces in goede banen te leiden en waar mogelijk te versnellen. Daarnaast reageerde Iris altijd heel snel op al mijn vragen en had ik altijd het gevoel dat haar hoofddoel was voor mij een leuke nieuwe functie te vinden, en niet het zo snel mogelijk vullen van een vacature.

Allesandro Pacini

Financieel Adviseur | Rabobank Rijk van Nijmegen

“Nomen est omen’: de  naam is een voorteken. Dit heb ik sinds ik Jurgen en Stefan ken en enkele opdrachten voor hen heb uitgevoerd, iedere keer mogen ervaren. Professioneel, een goed oog en gevoel voor het matchen van kandidaat, organisatie en opdracht en een integere en persoonlijke benaderingswijze. Kortom: werving op maat!

Tijdens een opdracht blijven zij betrokken en met het matchen voor een nieuwe opdracht durven zij over de grenzen heen te kijken om competenties en kwaliteiten te herkennen en in te zetten.

Een prima samenwerking die wat mij betreft nog heel wat jaren mag duren!”

Ton Bogers

Management controller | Hogeschool Arnhem Nijmegen

“Als onafhankelijke professional ben ik regelmatig op zoek naar nieuwe, uitdagende opdrachten. In deze zoektocht heb ik partners nodig die mij scherp houden, weten wat in de arbeidsmarkt “leeft” en voor mij het extra paar oren en ogen zijn.

De aanpak bij Werving op Maat sluit goed aan bij mijn genoemde wensen/eisen. Door de persoonlijke, vakkundige en snelle manier van werken van Jurgen en Stefan kan ik met gerust hart stellen dat Werving op Maat een professionele recruiter is waar kandidaat en klant, ook voor de lange termijn, centraal staan! Voor mij meer een reden om  uit te kijken naar een hopelijk jarenlange samenwerking.”

Peter Kuijlaars

Procescontroller | Rabobank

“Vanaf de start van Werving op Maat heb ik contact met zowel Stefan Derksen als Jurgen Stolk. Inmiddels heb ik diverse opdrachten door middel van hun bemiddeling mogen uitvoeren en heb de samenwerking als prettig ervaren. Afspraken worden stipt nagekomen en beide heren ervaar ik als competente sparringpartners. Zij hebben een goede kijk op de markt en zijn goed in staat om een passende opdracht te vinden bij de kwaliteiten en ervaring van de zzp’er. Ik hoop in de toekomst vaker zaken met ze te doen.”

Luuk Hemel

Bancair Interim Professional | Rabobank

“Ik heb als financieel interimmer samengewerkt met Stefan en Jurgen van Werving op Maat en heb de samenwerking als zeer prettig en persoonlijk mogen ervaren. Stefan en Jurgen hebben oog voor mens en detail en kijken goed of de voorgestelde persoon binnen de cultuur past bij het bedrijf waar hij ingezet gaat worden. Referenties worden uitgebreid nagetrokken en er wordt gekeken of de persoon geschikt is voor zowel de opdracht als passend is in de werkomgeving waar hij/zij gaat werken. Ook tijdens het traject is er regelmatig contact geweest met de interimmer en opdrachtgever.

Het persoonlijk contact staat bij Werving en Maat voorop en ik kan alleen maar concluderen dat de samenwerking mij uitstekend bevallen is”

Albert Piet Stuitje

Projectcontroller | Radboud Universiteit Nijmegen

KLAAR OM JOUW SUCCESVERHAAL HIER AAN TOE TE VOEGEN?

volg werving op maat

PRIVACYVERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDENROUTE INFORMATIE
Copyright © 2020 Werving op Maat B.V. | Webdesign by Maatwerk24 Webdesign Arnhem