Succesverhalen
Succesverhalen
“Voordat ik bij Werving op Maat binnen kwam heb ik eerst contact gehad met een aantal grote bureaus. Het nadeel was dat ik na de eerste kennismaking vaak nog maar zelden iets hoorde omdat het verloop van personeel bij deze bureaus erg groot is. Bij Werving op Maat is dit anders. Het contact met Jurgen en Stefan is erg persoonlijk en betrokken en de aanpak is professioneel. Dankzij Werving op Maat heb ik met veel plezier een aantal leuke opdrachten mogen uitvoeren. Inmiddels ben ik een andere route ingeslagen, maar mocht ik ooit nog de detachering in gaan dan is Werving op Maat de eerste die ik bel!” Liane Schilder Spel

Coördinator migratie Bijzonder Beheer | Intern Accountmanager Intensieve Begeleiding (ad interim), Rabobank Alkmaar e.o.

“Communicatie en persoonlijke benadering.
Dat is waar Stefan en Jurgen van Werving Op Maat voor mij het verschil maken. Na gesprekken met verschillende detacheringsbureaus sprongen zij er voor mij uit. Ze doen namelijk wél van ze beloven. In de gang naar een nieuwe opdracht houden ze je voortdurend op de hoogte van de voortgang, of die er nu al is of niet. De lijnen zijn kort en er kan snel worden geschakeld.

Belangrijker nog is voor mij de persoonlijke aandacht die ze geven. Ze zijn oprecht geïnteresseerd in mens achter de medewerker en wat je beweegt. Zij luisteren met aandacht naar je wensen en doelen en spelen daar binnen de mogelijkheden op in.

Hun personal touch heb ik zowel voor, tijdens, als na de opdrachten als zeer prettig ervaren. Ik beveel ze daarom van harte bij je aan!” Kees de Wit

Specialist First Line Monitoring Bedrijven, Rabobank Utrechtse Waarden e.o.

“Jurgen ken ik zakelijk al van voor zijn tijd bij Werving op Maat. Hij kwam bij mij altijd als heel betrouwbaar en betrokken over maar bleef zakelijk, een lunch met hem destijds gaf mij al een goede indruk. Bijna 5 jaar later belde Jurgen mij met de vraag hoe ik bij mijn werkgever zat in zomer 2016. Nu ja op zich goed maar ik dacht als Jurgen belt, kan het interessant zijn. Ik luisterde naar zijn verhaal en dacht praten kan nooit kwaad. Voor mij was het echt het juiste moment voor een nieuwe uitdaging en voor de EAU was ik de juiste man als projectcontroller. Eén gesprek was voldoende om de overtuiging van Jurgen, die alleen de juiste kandidaat voorstelt in plaats van een blik kandidaten opentrekt, bevestigd te zien. Bij deze job voel ik me als een vis in het water waar ik een hoop van mijn ervaring kan delen maar ook weer nieuwe dingen leer, elke dag heb ik er zin en voelt het goed. Werving op maat weet écht de juiste mensen te vinden voor de openstaande vacatures van de opdrachtgevers, zeer professioneel en naderhand ook betrokken bij zowel de kandidaat als de klant.” Gerrald de Jong

Projectcontroller, European Association of Urology

“Nomen est omen’: de  naam is een voorteken. Dit heb ik sinds ik Jurgen en Stefan ken en enkele opdrachten voor hen heb uitgevoerd, iedere keer mogen ervaren. Professioneel, een goed oog en gevoel voor het matchen van kandidaat, organisatie en opdracht en een integere en persoonlijke benaderingswijze. Kortom: werving op maat!

Tijdens een opdracht blijven zij betrokken en met het matchen voor een nieuwe opdracht durven zij over de grenzen heen te kijken om competenties en kwaliteiten te herkennen en in te zetten.

Een prima samenwerking die wat mij betreft nog heel wat jaren mag duren!”

Ton Bogers

Management controller, Hogeschool Arnhem Nijmegen

“Als onafhankelijke professional ben ik regelmatig op zoek naar nieuwe, uitdagende opdrachten. In deze zoektocht heb ik partners nodig die mij scherp houden, weten wat in de arbeidsmarkt “leeft” en voor mij het extra paar oren en ogen zijn.

De aanpak bij Werving op Maat sluit goed aan bij mijn genoemde wensen/eisen. Door de persoonlijke, vakkundige en snelle manier van werken van Jurgen en Stefan kan ik met gerust hart stellen dat Werving op Maat een professionele recruiter is waar kandidaat en klant, ook voor de lange termijn, centraal staan! Voor mij meer een reden om  uit te kijken naar een hopelijk jarenlange samenwerking.”

Peter Kuijlaars

Procescontroller, Rabobank

“Vanaf de start van Werving op Maat heb ik contact met zowel Stefan Derksen als Jurgen Stolk. Inmiddels heb ik diverse opdrachten door middel van hun bemiddeling mogen uitvoeren en heb de samenwerking als prettig ervaren. Afspraken worden stipt nagekomen en beide heren ervaar ik als competente sparringpartners. Zij hebben een goede kijk op de markt en zijn goed in staat om een passende opdracht te vinden bij de kwaliteiten en ervaring van de zzp’er. Ik hoop in de toekomst vaker zaken met ze te doen.”

Luuk Hemel

Bancair Interim Professional, Rabobank

“Ik heb als financieel interimmer samengewerkt met Stefan en Jurgen van Werving op Maat en heb de samenwerking als zeer prettig en persoonlijk mogen ervaren. Stefan en Jurgen hebben oog voor mens en detail en kijken goed of de voorgestelde persoon binnen de cultuur past bij het bedrijf waar hij ingezet gaat worden. Referenties worden uitgebreid nagetrokken en er wordt gekeken of de persoon geschikt is voor zowel de opdracht als passend is in de werkomgeving waar hij/zij gaat werken. Ook tijdens het traject is er regelmatig contact geweest met de interimmer en opdrachtgever.

Het persoonlijk contact staat bij Werving en Maat voorop en ik kan alleen maar concluderen dat de samenwerking mij uitstekend bevallen is”

Albert Piet Stuitje

Projectcontroller, Radbout Universiteit Nijmegen

KLAAR OM JOUW SUCCESVERHAAL HIER AAN TOE TE VOEGEN?

volg werving op maat

PRIVACYVERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDENROUTE INFORMATIE
Copyright © 2018 Werving op Maat B.V. | Webdesign by Maatwerk24 Webdesign Arnhem