fbpx
Referenties
Referenties
“Werving op maat helpt ons geregeld met de continue vraag naar nieuw talent. Zij onderscheiden zich door daadwerkelijk voor de match te gaan waarbij ze soms ook kandidaten juist níet voorstellen. Ze gaan voor kwaliteit in de dienstverlening en daar staan wij als organisatie ook voor. Dit maakt dan ook dat we tot volle tevredenheid en graag samenwerken met Werving op Maat.”
Dick Veening

Manager Human Resources, Van Braak Accountants

“De EAU werkt eigenlijk nooit met bureaus voor werving & selectie. Het kost ons vaak teveel tijd om uit te leggen wat we precies doen en wat we in een kandidaat zoeken, binnen die tijd vinden we zelf wel een geschikte collega. Toen we echter tijdelijk een Project Controller nodig hadden, hebben we, bij gebrek aan tijd en geschikte sollicitanten, Werving op Maat voor het eerst ingeschakeld, met succes! Er werden binnen afzienbare termijn 3 geschikte kandidaten voorgesteld. Na een aantal selectiegesprekken hadden we een interim freelance Project Controller in huis, die precies de juiste expertise meebracht voor de rol en die lopende en nieuw op te starten projecten zeer effectief wist aan te pakken. Dat wekte veel vertrouwen en was een van de redenen om meteen de volgende twee vacatures binnen het team Finance & Control bij hen neer te leggen.”
Sanne Gerritsen

Manager Human Resources, European Association of Urology

“De samenwerking met Werving op Maat ervaren wij als een partnership. Het persoonlijke contact en nakomen van gemaakte afspraken zijn hierin leidend. Daarnaast is het echt van toegevoegde waarde dat Stefan en Jurgen hun best doen om feeling te krijgen en houden met onze visie en strategie. Vijfhart Groep raadt bedrijven en instellingen Werving op Maat van harte aan.”
Bastiaan Janssen

CEO, Vijfhart Groep

“In de afgelopen 1,5 jaar hebben wij zeer prettig samengewerkt met Werving op Maat. Unique Selling Point is hun oprechte betrokkenheid. Daarnaast is het prettig communiceren door snel te schakelen. Het is fijn als een werving- en selectie bureau zich verdiept in de organisatie, waardoor ze de juiste vertaling kunnen maken naar de kandidaat. Kandidaten in onze markt zijn schaars, maar toch lukt het Werving op Maat om regelmatig een geschikte kandidaat te leveren. Dit wordt zowel door recruitment als door de vacaturehouder zeer op prijs gesteld.”
Suzanne Karsten

Corporate Recruiter, Flynth

“Werving op maat heeft ons geholpen met het zoeken naar een interim projectcontroller. Door de persoonlijke, vakkundige en snelle benadering van Werving op Maat is het gelukt om deze functie tijdelijk goed in te vullen. De interimmer heeft als een goede kwartiermaker voor een groot subsidieproject gefungeerd. We konden daarna gemakkelijk het stokje overnemen.”
Gerard Baars

Hoofd financieel economische zaken, faculteit FSW, Radboud Universiteit Nijmegen

“De tijdelijke invulling van de functie Procescontroller Bedrijfsmanagement binnen Rabobank West-Zeeuws-Vlaanderen is gerealiseerd met hulp van Werving op Maat. Bijzonder waardevol vond ik de betrokkenheid die de beide heren van Werving op Maat hebben getoond gedurende deze periode. Met regelmaat hebben zij contact gezocht en feedback gevraagd over de kwaliteit van hun dienstverlening, alsook de kwaliteit van de interim professional die op mijn afdeling te werk is gesteld. Als dan ook nog op zorgvuldige en transparante wijze de feedback wordt gebruikt vanuit de gedachte er samen beter van te worden, dan mag oprecht gezegd worden dat Werving op Maat een professionele recruiter is waar kandidaat en klant centraal staan!”
Drs. Robbert Kruize RA

Manager Audit, Deloitte Nederland, toenmalig Manager Control, Rabobank West-Zeeuws-Vlaanderen, Rabobank

“SSHN is een woningcorporatie speciaal voor studenten. Binnen ons werkveld hebben we altijd een seizoenpiek voor de werkzaamheden in het voorjaar. Daarbij wordt zo nu en dan externe ondersteuning gezocht. Daarbij schakelen we ook “ Werving op Maat” in. Hun persoonlijke benadering vind ik heel belangrijk. Ze leveren geen ‘’standaardproduct’’ en kijken echt wie een klik heeft met de materie en de mensen. Daarbij wordt er prima nazorg verleend en is er een zeer soepele afhandeling van het administratieve proces rondom de werving.”
René Scholten

Hoofd Financiën en Control, SSHN, SSHN

“De contacten met Werving op Maat zijn op een prettige wijze ontstaan via Stefan Derksen. Werving op Maat is door een combinatie van kennis van de financiële wereld van haar opdrachtgevers en de contacten met kandidaten in staat om de vraag op adequate wijze te vertalen naar een kandidaat met de juiste competenties. Bij Rabobank Groesbeek – Millingen aan de Rijn heeft dit geresulteerd in een perfecte match en daarmee kwalitatief goede invulling van een opdracht voor een langere periode.”
Jorrit van Eck

Directeur Bedrijven, Rabobank Hart van De Meierij, toenmalig Directievoorzitter, Rabobank Groesbeek-Millingen aan de Rijn

“In het afgelopen jaar heb ik diverse malen met Werving op Maat samengewerkt met betrekking tot tijdelijke interim aanvragen. Met beide heren is prettig te schakelen over de kandidaten en te sparren over de aanvraag om zodoende tot een juist resultaat te komen. Werving op Maat is op mij overgekomen als een professioneel, betrokken bedrijf met kennis van zaken op bancaire gebied evenals de arbeidsmarkt. Ik kijk uit naar de komende jaren samenwerking welke zeker zullen volgen.”
Fauve Kuijpers

Corporate Recruiter, Coöperatief Recruitment Rabobank Oosterschelde, Walcheren-Noord Beveland, Terneuzen-Sas van Gent, West-Zeeuws-Vlaanderen en Hulst.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE PARTNER VOOR UW PERSONEELSINVULLING?

volg werving op maat

PRIVACYVERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDENROUTE INFORMATIE
Copyright © 2020 Werving op Maat B.V. | Webdesign by Maatwerk24 Webdesign Arnhem